05

utorak

lipanj

2012

Tupperware akcija za lipanj 2012.

Ovaj mjesec je na akciji puno krasnih proizvoda, za svaku namjenu i svaku kuhinju. Za Ouick Chef III stavit ću i dodatni recept sutra - dok je još sezona jagoda!
Evo što je sve u ponudi (veće fotografije otvaraju se na klik):

Komplet Minimax cjedilo i zdjela koji vam štede prostor (sklopivi su), komplet Fridgesmart spremnika s ventilima za kontrolirano ispuštanje zraka i čuvanje povrća i voća, Mikrodelicije za pripremu jaja i omleta u mikrovalnoj, višenamjenska zdjela Moderna plavuša s poklopcem s otvorom za miksanje i klasičnim poklopcem, Tupperware ribež u kompletu s posebnim nastavkom "Julienne".

Tupperware akcija Mini max posuda i cjedilo, Fridgesmart, Mikrodelicije, Tupperware zdjela za miksanje Moderna plavusa, Tupperware ribez s Julienne nastavkom

Posebno me raduje što su na ponudi Dekorativne zdjele koje imaju fantastičan zvjezdasti poklopac - naime on se zatvara jednim pritiskom na točku u sredini (ne morate brinuti o istiskivanju zraka). Uz to preporučam Oštrač noževa za ravne i nazubljene oštrice, s njime više nikad ne morate brinuti o oštrenju noževa jer vam je pri ruci svaki dan, jednostavno se koristi, neizostavan dio svake kuhinje. Na akciji je i Quick Chef III za sjeckanje, mućkanje, miješanje - sve bez struje s vrlo efikasnim mehanizmom. Uz njega dolazi i recept za fini namaz od pečenog češnjaka i feta sira, idealan za isprobavanje novog proizvoda!

Tupperware akcija - Quick chef III, Mis za ostrenje nozeva, dekorativne posude  s poklopcem koji se zatvara pritiskom na tocku u sredini

Za domaćice Tupperware prezentacije spremni su fantastični darovi: ultrapoznati Magic mixer za pripremu palačinki, omleta, koktela, shakeova... ako ste među rijetkima da ga nemate, ovo je prilika da ga osvojite kao domaćica Tupperware party-a. Dar zahvalnosti je spremnik za smrzavanje od 800 ml (uz Magic mixer). Ovisno o nivoima prodaje možete još osvojiti veliki set za zamrzavanje i Microplus od 2,25 l!

tupperware magic mixer, spremnik za smrzavanje, Tupperware set za zamrzavanje
Tupperware Magic mixer, Microplus, Tupperware set za zamrzavanje

Za sve informacije i narudžbe javite se na mail tupper.zg@gmail.com.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.